localizare, monitorizare gps auto - safefleet

Monitorizarea și localizarea flotei auto prin GPS​

Știi cum poți să monitorizezi ușor flota auto și să accesezi cele mai importante date?

Să monitorizezi autovehiculele prin GPS și să ai acces în timp real la date despre vehiculele din flota ta îți oferă o serie de avantaje: un consum optim de carburant, o livrare care să respecte timpii estimați, o intervenție rapidă în cazul producerii unui eveniment, etc. Iar acestea sunt, practic, indicii care definesc succesul activității unei flote cu impact direct asupra profitabilității unui business.

Cum funcționează și cum te ajută SafeFleet Portal

Cu SafeFleet Portal monitorizarea auto prin GPS a flotei de autovehicule nu a fost niciodată mai ușoară.

Prin intermediul SafeFleet Portal poți avea acces în timp real la oricare din autovehiculele monitorizate. Poți astfel să optimizezi rutele acestora, pentru scăderea costurilor cu flota de vehicule.

Poziții

Urmărire​

Hărți​

Trafic​

Satelit

gps auto monitorizare – localizare SafeFleet Portal

Urmărirea, monitorizarea auto prin GPS

Localizarea poziției autovehiculelor din flotă în timp real este disponibilă doar atunci când motorul este pornit. Poziția de pe hartă se actualizează o dată la 10-20 de secunde cu ajutorul funcției de urmărire a vehiculelor. Funcția de urmărire și localizare – monitorizare prin GPS este extrem de utilă firmelor de transport intern și internațional care pot transmite clienților poziția vehiculului și ora de sosire.

Împărțirea în subflote

Cu SafeFleet, monitorizarea prin GPS a vehiculelor din flotă este mult mai ușoară deoarece îți oferă posibilitatea de a forma subflote în funcție de teritoriul pe care își desfășoară activitatea șoferii sau în funcție de departamentele companiei (vânzări, suport, transport valori).

urmarire, localizare si monitorizare auto GPS cu SafeFleet Portal
comunicare dispecerat sofer - SafeConnect

Hărți multiple cu licență

Folosirea hărților din SafeFleet Portal îți permite să localizezi, să urmărești și să coordonezi întreaga flotă, dar și să răspunzi mai rapid și mai eficient atât nevoilor șoferilor, cât și clienților tăi. SafeFleet oferă atât hărți OpenStreet Maps, care sunt detaliate până la numere de casă, cât si hărțile licențiate Google Maps, Google Maps Satellite și Google Maps Physical. Cu ajutorul hărților actualizate și a localizării GPS precise poți găsi și recomanda rutele optime pentru maximum de eficiență.

Actualizări din trafic

Dincolo de rutele optimizate, monitorizarea auto prin GPS, actualizările Google Maps cu privire la trafic te ajută să eviți blocajele, zonele aglomerate sau cele în care se circulă cu dificultate. În acest fel, poți lua decizii de management al vehiculelor fără să pierzi timp și fără ca activitatea companiei să fie afectată.

GPS monitorizare si localizare flota autovehicule
localizare, monitorizare flota auto - comunicare prin satelit

Comunicare prin satelit

În locații precum munți, deșert, zone de conflict militar transmiterea datelor de la vehicul către serverul responsabil de localizare nu este posibilă prin rețeaua mobilă (GSM/GPRS), ci doar prin satelit. Organizații civile care operează în zone de conflict militar (OSCE, EUMM, EULEX) au apelat la soluția noastră pentru a putea localiza și urmări autovehiculele în situații de urgență, oriunde pe glob, chiar și în zone fără acoperire GSM.

Beneficiile aplicației de monitorizare flota auto SafeFleet Portal

Vezi tot ce e important într-un singur loc

Află în timp real cele mai importante date despre vehiculele din flota ta ca să poți optimiza și interveni la momentul potrivit!

aplicatie - localizare si monitorizare auto prin GPS

Stare motor

Momentul din care motorul a fost oprit sau pornit și durata petrecută în acea stare.

Viteză

Viteza în acel moment, iar dacă mașina se află în mișcare, direcția de deplasare a vehiculului.

Carburant

Nivelul de carburant în rezervor, dacă mașina are o soluție de măsurare a consumului de combustibil.

Activitate

Timpul petrecut de vehicul cu motorul pornit sau oprit, date preluate de la tahograf sau de la GPS.

Cere o ofertă!

Pentru a primi o ofertă personalizată completează formularul de mai jos