SafeFleet Logistic

Soluția completă de monitorizare GPS pentru semiremorci

 

Autonomie și protecție la sabotaj

 

Echipamentul functionează cu o baterie internă atunci când alimentarea externă lipsește (cap tractor detașat). Bateria de back-up are o capacitate medie/mare care face ca tot subansamblul să aibă o autonomie de funcționare foarte mare. În cazul unei deschideri frauduloase a echipamentului se generează automat o alarmă.

SafeFleet Logistic autonomie si protecție la sabotaj
SafeFleet Logistics notificare eveniment neautorizat

 

Alarmă sonoră și vizuală în timp real

 

Pentru orice eveniment neautorizat sunt generate alarme sonore și vizuale care sunt transmise în timp real către șofer, iar dispeceratul va fi notificat prin email și prin SMS. Aceasta este soluția perfectă de monitorizare pentru semiremorcile care nu au cuplat permanent același cap tractor.

 

Portal web-based

 

Datele colectate (evenimentele, alarmele, temperatura din spațiul de încărcare, poziția, viteza, distanța și alte informații) sunt accesibile utilizatorilor printr-un portal web-based direct într-un browser web de pe orice echipament conectat la internet.

SafeFleet Logistics Portal web-based
SafeFleet Logistics evenimente specifice in timp real

 

Evenimente specifice în timp real

 

Alarmele generate în urma evenimentelor de tip cuplare/decuplare neautorizată cap tractor sau închidere/deschidere neautorizată ușă spațiu de încărcare, sunt evidențiate local vizual și sonor, iar la dispecerat sunt transmise prin GPRS, SMS și email.

 

Vizualizarea istoricului și a datelor în timp real

 

Utilizatorii au acces atât la date în timp real cât și la rapoarte detaliate cu date istorice: călătorii, distanțe, evenimente, alarme și multe altele.

SafeFleet Logistics vizualizarea istoric si a datelor in timp real
SafeFleet Logistics Autentificare sofer

 

Autentificare șofer

 

Modulul de identificare șofer face posibilă autorizarea fiecărei intervenții asupra semiremorcii: cuplare/decuplare cap tractor, închidere / deschidere ușă spațiu încărcare.

 

Poziții și traiectorii accesibile de terți

 

Poziția curentă și istoricul traseului pot fi puse la dispoziția terților fără ca aceștia să aibă acces complet la portalul de monitorizare.

SafeFleet Logistics Pozitii si traiectorii accesibile de terti

Cere o ofertă!

Ofertă 35% Tacho Download