SafeFleet Logistic

Soluția completă de monitorizare GPS pentru semiremorci

Autonomie și protecție la sabotaj

Echipamentul functionează cu o baterie internă atunci când alimentarea externă lipsește (cap tractor detașat). Bateria de back-up are o capacitate medie/mare care face ca tot subansamblul să aibă o autonomie de funcționare foarte mare. În cazul unei deschideri frauduloase a echipamentului se generează automat o alarmă.

Alarmă sonoră și vizuală în timp real​

Pentru orice eveniment neautorizat sunt generate alarme sonore și vizuale care sunt transmise în timp real către șofer, iar dispeceratul va fi notificat prin email și prin SMS. Aceasta este soluția perfectă de monitorizare pentru semiremorcile care nu au cuplat permanent același cap tractor.

Portal web-based​

Datele colectate (evenimentele, alarmele, temperatura din spațiul de încărcare, poziția, viteza, distanța și alte informații) sunt accesibile utilizatorilor printr-un portal web-based direct într-un browser web de pe orice echipament conectat la internet.

Evenimente specifice în timp real​

Alarmele generate în urma evenimentelor de tip cuplare/decuplare neautorizată cap tractor sau închidere/deschidere neautorizată ușă spațiu de încărcare, sunt evidențiate local vizual și sonor, iar la dispecerat sunt transmise prin GPRS, SMS și email.

Vizualizarea istoricului și a datelor în timp real​

Utilizatorii au acces atât la date în timp real cât și la rapoarte detaliate cu date istorice: călătorii, distanțe, evenimente, alarme și multe altele.

Autentificare șofer​

Modulul de identificare șofer face posibilă autorizarea fiecărei intervenții asupra semiremorcii: cuplare/decuplare cap tractor, închidere / deschidere ușă spațiu încărcare.

Poziții și traiectorii accesibile de terți​

Poziția curentă și istoricul traseului pot fi puse la dispoziția terților fără ca aceștia să aibă acces complet la portalul de monitorizare.

Cere o ofertă!

Pentru a primi o ofertă personalizată completează formularul de mai jos