Externalizarea serviciilor de management al flotei auto

Managementul unei flote este un proces complex și este nevoie de o arie largă de competențe și experiență pentru a gestiona cu succes vehiculele companiei. SafeFleet vine în ajutorul managerilor de flotă cu servicii de outsourcing care asigură mentenanță și oferă suport companiei.

Aceste servicii includ consultanța privind modurile de eficientizare a costurilor și analiza datelor oferite de aplicația SafeFleet Portal în ariile solicitate. Informațiile obținute în urma analizării activității flotei contribuie la luarea unor decizii informate, importante pentru îmbunătățirea managementului flotei.

Avantaje

Cum poți să ajungi la astfel de rezultate?​

Externalizând aceste servicii de management al flotei, vei avea următoarele avantaje:

Reducerea costurilor

Plătești mult mai puțin pentru serviciile externalizate decât dacă ai avea un angajat full-time prin transferul unui specialist din cadrul SafeFlee

Focus pe competențele principale

Poți folosi timpul alocat utilizând software-ul pentru îndeplinirea sarcinilor care sunt prioritare pentru tine.

Accelerarea proceselor de business

îmbunătățirea activității flotei datorită utilizării la maximum a funcționalităților SafeFleet aduce o creștere a eficienței la nivel de firmă, reflectată în creșterea veniturilor.

EXTERNALIZARE

Externalizarea serviciilor de management al flotei auto

Managementul unei flote auto este un proces complex și este nevoie de o arie largă de competențe și experiență pentru a gestiona cu succes vehiculele companiei. SafeFleet vine în ajutorul managerilor de flotă cu servicii de outsourcing care asigură mentenanță și oferă suport companiei. Flota ta are nevoie de atenție în fiecare zi, de o gestionare eficientă pentru ca activitatea pe care o generează să meargă fără probleme.Managementul flotei auto este însă consumator de timp și ocupa resurse importante care ar putea fi folosite pentru alte activități importante ale companiei tale.
SafeFleet oferă servicii de management al flotei pentru companiile care doresc să degreveze activitatea unor angajați, să optimizeze sarcinile de zi cu zi și să planifice mai ușor activitățile flotei. Aceste servicii includ consultanța privind modurile de eficientizare a costurilor și analiza datelor oferite de aplicația SafeFleet Portal în ariile solicitate. Informațiile obținute în urma analizării activității flotei contribuie la luarea unor decizii informate, importante pentru îmbunătățirea managementului flotei auto.

Servicii

SafeFleet poate avea rol de consultant extern sau se poate ocupa integral de gestionarea activității flotei.

Companiile își pot personaliza serviciul în funcție de nevoile lor, iar aceste servicii includ:

Servicii de mentenanță a flotei auto:

Revizii tehnice Schimbarea uleiului Schimbarea anvelopelor Reînnoirea asigurărilor obligatorii și facultative pentru vehicule Managementul contractelor de leasing Asistență rutieră Gestiunea taxelor de drum

Monitorizarea flotei:

Descărcarea și analiza rapoartelor de călătorii Gestiunea consumului de carburant Generarea foilor de parcurs Diverse rapoarte personalizate pentru industria și activitatea flotei

Optimizarea activităților frecvențe:

Optimizarea rutelor efectuate de șoferi, în funcție de diverși factori aleși de client (taxe de drum, trafic, tipul de vehicul, orar etc.) Îmbunătățirea comportamentului la volan al șoferilor pentru un condus care reduce consumul de combustibil În funcție de notificările setate pe companie, dezvoltarea unui sistem care protejează compania de situații riscante (notificări de senzori, ieșiri dintr-o zonă predefinită, imobilizarea vehiculului de la distanță etc.)

Cere o ofertă!

Pentru a primi o ofertă personalizată completează formularul de mai jos