Leasing & rent-a-car​

Clienții tăi respectă perimetrele setate?
Cum ții sub control uzura accelerată a vehiculelor?
Metodele tale de reducerea a costurilor dau rezultate?

Responsabilitate

Ca manager de flotă al unei firme de închirieri auto ai de urmărit o mulțime de factori care influențează calitatea serviciilor oferite. Piața de leasing este puternic concurențială, iar tu ai nevoie de gestionarea eficientă a parcului auto și de creșterea gradului de ocupare a vehiculelor.

O monitorizare mai bună a vehiculelor ar duce la scăderea riscurilor asociate flotei. Valoarea reziduală a vehiculelor este puternic influențată de modul de exploatare, iar costurile de întreținere depind de comportamentul la volan al clienților.

MANAGEMENTUL FLOTEI

Cum te poate ajuta SafeFleet să gestionezi flota?

Monitorizarea vehiculelor folosite de diferiți șoferi

Carpool este o funcționalitate din SafeFleet Portal pentru flotele care includ vehicule folosite de diferiți șoferi. Prin intermediul acesteia se pot face rezervări de mașini direct din în aplicație. În acest fel, șoferii pot să verifice intervalul orar în care e folosită o anumită mașină și care mașini sunt libere și pot fi folosite.

Poziția curentă a vehicului și transmiterea către un extern

Cu ajutorul pozițiilor curente, orice mașină poate fi localizată în timp real pe hartă. Funcționalitatea permite și vizualizarea activităților recente ale vehiculului sau poziția vehiculului la un moment dat.

Transmiterea poziției către un extern poate fi făcută prin intermediul link-urilor temporare generate direct din aplicația SafeFleet Portal. Generarea de link-uri temporare este cea mai simplă și rapidă metodă de a crea o pagină în care se poate vedea traiectoria vehiculului.

Alerte Geofence

Funcționalitatea Geofence este utilă firmelor de închiriere de mașini pentru setarea unui perimetru de utilizare, cum ar fi granițele României. Odată stabilit acest perimetru, vei fi notificat prin alerte SMS de fiecare dată când un vehicul al flotei iese din perimetrul interzis.

Siguranța vehiculului

SafeFleet permite imobilizarea vehiculului de la distanță în caz de furt. Prin SafeFleet Portal pot fi controlate activările și dezactivările opțiunii de imobilizare, astfel încât să ai control total asupra vehiculelor flotei. De asemenea, vehiculului îi se poate atașa un senzor de deschidere capotă, pentru un plus de siguranță împotriva furtului de piese.
Expirarea documentelor și revizii tehnice

Când ai vehicule în leasing, e important să te asiguri că au parte de serviciile de mentenanță pentru a evita uzura, dar și riscul de primi amenzi. Cu ajutorul SafeFleet, e mult mai ușor de urmărit data de expirare pentru diferite documente. Vei primi direct din aplicație notificări pentru fiecare vehicul în parte cu privire la plata RCA, CASCO sau ești avertizat cu privire la efectuarea unei noi revizii.

Urmărirea comportamentului șoferilor

Prin intermediul SafeFleet Portal poți urmări dacă șoferul are un stil de condus agresiv, care favorizează uzura accelerată a mașinii. Poți astfel să acorzi penalizări acelor clienți care au comportament agresiv pe baza rapoartelor detaliate generate automat în aplicație. De asemenea, poți acorda penalizări șoferilor care realizează călătorii în zone neautorizate pe baza traiectoriilor înregistrate în aplicație.

Controlul distanței parcurse de vehicul
Cu ajutorul SafeFleet poți controla numărul de kilometri rulați pentru acei utilizatori care au setate limite în privința distanțelor parcurse.

Reducerea costurilor cu combustibilul

SafeFleet îți permite să urmărești importul alimentarilor de la plin la plin.

CLIENȚI

O parte din clienții SafeFleet

Companii din din industria leasing & rent-a-car care folosesc soluțiile SafeFleet

Testimoniale

Cere o ofertă!

Pentru a primi o ofertă personalizată completează formularul de mai jos