Integrări cu alte aplicații

O companie care deține o flotă se va confrunta cu nevoi variate, de la îmbunătățirea eficienței fiecărui vehicul la gestionarea și utilizarea de aplicații menite să le ușureze munca. Un software modern de management al flotei trebuie să îți ofere posibilitatea de a integra funcționalități sau aplicații diverse.

Cu SafeFleet Portal, ai posibilitatea de a integra sisteme software furnizate de terți, astfel încât implementarea soluției SafeFleet să îți aducă maximum de eficiență.

SafeFleet API

Platforma online SafeFleet, prin intermediul unui API (Application Programming Interface), se poate conecta cu diverse alte aplicații și sisteme terțe ale clienților noștri. Printre integrările cele mai uzuale se numără aplicații de TMS (Transportation Management System), ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), precum și aplicații de management al costurilor cu parcul auto.

project44

Project44 are o abordare unică, care vă permite să automatizați rapid procesele, să colaborați cu stakeholderii și să creșteți performanța companiei. Platforma project44 digitalizează sarcinile complexe de curățare, normalizare și îmbogățire a datelor dintr-o varietate de surse de rețea într-un format pe care toată lumea poate acționa rapid.

Vă ajută să îmbunătățiți serviciile de monitorizare a temperaturii, să aveți o mai bună planificare a stocurilor și o coordonare mai eficientă a personalului. În plus, veți putea să minimizați costurile, timpii de așteptare pentru șoferi dar și emisiile de carbon.

Sixfold

Sixfold este furnizor de servicii privind vizibilitatea întregului lanț de aprovizionare. Acesta se integrează cu sistemele de transport și telematică, pentru a minimiza și eficientiza munca manuală. 

Tehnologia Sixfold combină integrările cu sistemele de gestionare a transporturilor, sisteme telematice pentru camioane, precum SafeFleet, date de cartografiere și analize predictive. Ajută transportatorii și clienții să obțină estimări exacte de livrare și să vadă unde se află expedierile lor în timp real.

Shippeo

Shippeo colectează date exacte, în timp real, de la dispozitive de top TMS, telematice, AIS, API-uri și dispozitive IoT. Mai exact, acesta se conectează la toate sursele de date, inclusiv datele SafeFleet, pentru a colecta informații în timp real și pentru a le afișa instantaneu în platforma la alegere, oferindu-vă vizibilitate predictivă asupra livrărilor.

Algoritmul Shippeo de învățare automată vă permite să accelerați implementarea și să accesați ROI mai rapid, dar vă oferă și informații clare despre operațiunile de transport, ajutându-vă să luați decizii mai bune, să efectuați analize clare și să vedeți ce necesită îmbunătățire.

Gefco

GEFCO Group este un expert în soluții pentru lanțul de aprovizionare și lider european în logistica transportului. Servește peste 10 industrii, oferă servicii complet integrate și o rețea cu adevărat globală. În calitate de integrator de logistică, scopul lor este de a vă optimiza lanțurile complexe de aprovizionare pentru produse industriale, bunuri de consum, bunuri farmaceutice sau vehicule finite, prin turnuri de control.

GEFCO vă ajută să implementați o modalitate dinamică de a optimiza utilizarea capacităților de transport, creșterea vizibilității și dezvoltarea de noi moduri ecologice pentru transportarea bunurilor.

 

Burse transport: TimoCom și Trans.eu

Am înțeles cât de importante sunt bursele de transport pentru clienții SafeFleet și am găsit soluții de integrare a aplicațiilor TimoCom și Trans.eu. În acest fel, clienții pot găsi mai rapid un transportator, iar transportatorii sunt mult mai vizibili clienților. SafeFleet permite transmiterea către TimoCom a poziției curente a vehiculelor și denumirea lor. De asemenea, clienții au posibilitatea de a-și lega contul Trans.eu la dispozitivele GPS SafeFleet.

Integrări cu alte aplicații

SafeFleet API este compatibil și se integrează ușor cu alte soluții informatice, precum:

Cere o ofertă!

Pentru a primi o ofertă personalizată completează formularul de mai jos