Evitarea amenzilor

Fiecare vehicul trebuie să respecte condițiile legale de circulație și de funcționare. Abaterile de la reguli și lipsa unei evidențe asupra situației flotei poate duce la creșterea cheltuielilor cu amenzile primite.

SafeFleet Portal te ajută să ai o imagine de ansamblu, clară asupra documentației legale sau a termenelor limită și să poți monitoriza flota astfel încât să te asiguri că toate regulile sunt respectate, indiferent că e vorba de legislație sau regulamente interne.

Citirea datelor de pe tahograf

Citirea datelor în timp real referitor la timpul de conducere și odihnă reduce riscul atât al accidentelor cât și al amenzilor întrucât dispeceratul poate monitoriza în permanență activitatea șoferilor luând măsuri imediate. SafeFleet oferă această facilitate transportatorilor pentru o eficiență sporită precum și o organizare mai bună a curselor, șoferilor și a gradului de utilizare a vehiculelor.

Expirarea documentelor

Prin această funcție a aplicației poți seta data de expirare pentru vinietă, RCA, CASCO, leasing, verificări ITP, revizii service, schimbări de ulei sau cauciucuri. De asemenea, poți seta câmpuri personalizate pentru alte documente pe care vrei să le urmărești, așa cum sunt vignetele pentru diferite țări.

OBU One

OBU One este o soluție automată de plată a taxei de drum HU-GO din Ungaria. Plata automată se realizează prin instalarea OBU One pe vehicul, iar pe baza informațiilor transmise de OBU One, se va debita direct din contul de client suma aferentă taxei de drum HU-GO. În acest fel șoferii își pot desfășura activitatea de transport în Ungaria fără grija tichetelor.

Notificări de viteză

Cu SafeFleet Portal poți seta limite de viteză și vei primi notificări atunci când sunt depășite. Această aplicație oferă opțiunea de a urmări dacă vehiculele depășesc limite de viteză setate în aplicație sau limitele în funcție de segmentele de drum pe care le parcurg vehiculele.

Plata parcării

Plata parcărilor în 17 orașe din România poate fi făcută cu ajutorul aplicației TPark, disponibilă gratuit pentru device-uri mobile. Cu ajutorul TPark, selectezi orașul și perioada dorită, iar aplicația compune SMS-ul corespunzător pentru plata parcării. Aplicația îți permite să verifici rapid plata și să verifici oricând plățile din trecut.

Încărcare de documente

Pentru o evidență completă a documentelor aferente șoferilor și vehiculelor pe care le conduc aceștia, aplicația permite încărcarea de fișiere de tip poză sau în format PDF pentru RCA-uri, permise de conducere s.a. Oricine are acces la aplicație poate vizualiza aceste documente direct din SafeFleet Portal.

Cere o ofertă!

Pentru a primi o ofertă personalizată completează formularul de mai jos