AGRICULTURĂ

Șoferii tăi lucrează pe parcelele alocate?
Reușești să eficientizezi consumul de combustibil?

Responsabilitate

Rolul tău este să coordonezi activitatea șoferilor și să te asiguri că respectă suprafața de lucru alocată, în condițiile în care această suprafață nu este clar delimitată fizic. Șoferii pot depăși suprafața de lucru involuntar sau pot folosi vehiculul fraudulos, pentru a lucra la alți proprietari de pământ, consumând combustibil și uzând utilajul.

Intră în responsabilitatea ta să urmărești și să ții sub control costurile de mentenanță și costurile de operare generate de consumul considerabil de combustibil al utilajelor de mare tonaj.

MANAGEMENTUL FLOTEI

Cum te poate ajuta SafeFleet să gestionezi flota?

Regiuni de interes

Cu ajutorul acestei soluții de management al flotelor poți stabili pe hartă regiunile agricole de lucru astfel încât tu și dispeceratul să le monitorizați cu ușurință.

Alerte Geofence

Cu ajutorul aplicației software de monitorizare SafeFleet Portal, orice ieșire din cadrul zonei prestabilite în GPS este însoțită de o alertă către un număr de telefon setat anterior. În acest fel elimini combustibilul, efortul și orele de lucru utilizate pe o suprafață agricolă din afara celei alocate.

Consum combustibil

Rapoartele de activitate generate cu ajutorul aplicației SafeFleet Portal sunt importante pentru a susține deciziile de management pe care le iei pentru eficientizarea activității și costurilor. Cu ajutorul rapoartelor detaliate poți afla diferite informații despre călătoriile efectuate de șoferi, cum ar fi consumul de combustibil într-o anumită perioadă.

Există două metode diferite de a urmări consumul de combustibil pentru fiecare vehicul:

  • prin sonda digitală;
  • prin citirea datelor prin FMS.

Dintre acestea, cea mai utilizată metodă este cea prin sondă digitală, în vreme ce măsurarea prin FMS este depententă de particularitățile tehnice ale vehiculelor.

SafeFleet permite măsurarea precisă a consumului și integrarea cu SafeFleet Portal a unei metode dedicate monitorizării consumului de combustibil.

Pe lângă monitorizarea clasică a utilajelor, SafeFleet oferă soluția de monitorizare a alimentărilor de carburant pentru pompele de incintă. Astfel, clienții care dețin o stație de alimentare proprie și pot avea o evidență precisă a alimentărilor de carburant, prin identificarea automată a șoferului, utilajului precum și măsurarea exactă a cantității alimentate. Este cea mai bună modalitate de eliminare a infracțiunilor întrucât sistemul poate restricționa alimentările la vehiculele și șoferii neautorizați.

Expirarea documentelor și revizii tehnice

Prin întreținerea vehiculelor eviți uzura accelerată, dar și riscul de a primi amenzi. Cu ajutorul SafeFleet poți seta data de expirare pentru fiecare document pe care dorești să îl urmărești. Notificările pe care le primești în aplicație îți vor aminti și indica pentru fiecare vehicul în parte când trebuie să plătești RCA, CASCO, leasing-ul sau când trebuie efectuată o nouă revizie.

Integrarea cu API​

SafeFleet permite integrarea cu API pentru aplicații personalizate pentru parcelare pentru a transmite poziția curentă pe anumite parcele sau perimetre predefinite în aplicația folosită de tine.

CLIENȚI

O parte din clienții SafeFleet

Companii din industria agricolă care folosesc soluțiile SafeFleet

Cere o ofertă!

Pentru a primi o ofertă personalizată completează formularul de mai jos