Distribuție​

Vehiculele transportă mărfurile în siguranță?
Cum funcționează comunicarea dintre șofer și dispecer?
Metodele tale de reducerea a costurilor cu carburantul dau rezultate?

Responsabilitate

Ca manager de flotă de distribuție ai de urmărit diferiți factori care pot influența timpii de livrare, calitatea serviciilor prestate și costurile livrărilor. În activitatea companiei tale trebuie să fii atent la vehiculele flotei, mărfurile transportate și șoferii din întregul lanț de distribuție.

Fără o gestiune clară a transporturilor și vehiculelor timpii de livrare vor fi adesea depășiti. Când nu ai documente doveditoare despre condițiile de transport ale marfii sau nu poți să asiguri siguranța transportului, e greu să confrunți plângerile din partea clientului. Din lipsa controlului asupra flotei decurg probleme de gestiune și costuri mari de operare.

MANAGEMENTUL FLOTEI

Cum te poate ajuta SafeFleet să gestionezi flota?

Comunicarea bidirecțională cu șoferul

SafeFleet asigură comunicarea bidirecțională cu șoferul prin intermediul aplicației SafeChat, care permite transmiterea de sarcini și mesaje din partea dispeceratului către șoferi, iar șoferul poate răspunde direct din aplicația instalată pe smartphone.
comunicare dispecerat sofer - SafeConnect

Rutarea traseelor

SafeFleet îți permite setarea de trasee predefinite sau generarea de rute și să calculezi cu ajutorul aplicației cel mai scurt traseu pentru a ajunge la destinație.

Urmărirea vehiculului și a traficului​​​

Împreună cu sistemele GPS, SafeFleet Portal îți oferă actualizarea rapidă a poziției șoferului. De asemenea, ai posibilitatea de a verifica situația traficului de pe traseul prestabilit și de a direcționa vehiculul pe o altă rută la nevoie.

Foile de parcurs
Foile de parcurs generate automat cu ajutorul aplicației SafeFleet Portal sunt în conformitate cu Normele Metodologice de aplicare a Legii nr 571/2013 privind Codul Fiscal. Utilizând aceste rapoarte, scapi de grija foilor de parcurs completate greșit sau incomplet.

Siguranța transportului de mărfuri

Identificarea unică a șoferilor
Dacă mai mulți șoferi folosesc același vehicul, este extrem de important pentru monitorizarea lor să îi identifici. Acest lucru este posibil cu ajutorul cheii de tip iButton.

Evitarea furturilor

Indiferent de valoarea transportului, furtul de marfă atrage după sine o mulțime de probleme pentru compania ta. SafeFleet asigură siguranța transportului prin senzorii de contacte uși și alarmele care se activează în cazul în care ușa unui vehicul este deschisă fără autorizarea șoferilor.

În caz de furt, prin aplicația SafeFleet Portal poți realiza localizarea rapidă și imobilizarea vehiculului de la distanță, astfel încât să ai control total asupra marfei transportate.

Asigurarea condițiilor optime de transport

Dacă te ocupi de distribuția de mărfuri perisabile sau animale vii, senzorii de temperatură puși la dispoziție de SafeFleet sunt o confirmare a livrării corecte.

Controlul costurilor

Monitorizarea consumului de combustibil
SafeFleet îți permite să urmărești consumul de combustibil al fiecărui vehicul în parte prin 4 metode: prin sonda digitală, prin citirea datelor prin FMS, pe baza alimentărilor și prin estimarea consumului.

Comportamentul șoferilor

Consumul de carburant este puternic influențat de comportamentul șoferilor. Prin intermediul SafeFleet Portal poți urmări dacă șoferul are un stil de condus agresiv și poți să iei măsuri care duc, implicit, la scăderea cheltuielilor privind carburantul și poți evita amenzile pentru depășirea de viteză.
Călătorii în interes privat

SafeFleet îți oferă posibilitatea să delimitezi călătoriile în interes privat de cele în interes de serviciu cu ajutorul funcției Geofence. Poți să setezi direct în aplicație programul de lucru sau să oferi șoferului posibilitatea de a marca începutul și sfârșitul călătoriilor în interes de serviciu sau personal.

Utilizarea sistemului SafeFleet oferă companiilor de distribuție rezultate măsurabile. Relația lor cu clienții a fost îmbunătățită semnificativ prin normalizarea si predictibilitatea procesului de livrare.
De când au început să utilizeze SafeFleet, clienții noștri au înregistrat o îmbunătățire de până la 50% a livrărilor pentru că au optimizat la maximum rutele, reducând astfel timpii “morți”.

CLIENȚI

O parte din clienții SafeFleet

Companii din domeniul distribuției care folosesc soluțiile SafeFleet

Cere o ofertă!

Pentru a primi o ofertă personalizată completează formularul de mai jos