Telecom​

Cum urmărești comportamentul șoferilor?
Vehiculele tale sunt ușor de gestionat pe teren?
Ce metode de reducere a consumului de combustibil folosești?

Responsabilitate

Ca manager al unei flote din industria telecom, ești responsabil de monitorizarea vehiculelor folosite de agenții de vânzări și de echipajele de întreținere. Urmărind modul în care este folosit vehiculul poți observa dacă angajații au respectat programul de lucru și sarcinile alocate, dar și dacă felul în care se comportă șoferii la volan influențează costurile operaționale.

MANAGEMENTUL FLOTEI

Cum te poate ajuta SafeFleet să gestionezi flota?

Verificarea traseelor

SafeFleet Portal permite crearea de trasee prestabilite pe baza cărora să urmărești dacă echipele de intervenție sau service respectă traseul. Raportul Verificare Trasee îți oferă o imagine completă a rutei parcurse de vehicul. Avantajul traseelor este că pot fi folosite ca și funcție Geofence pe regiuni de interes.

Parcurgerea punctelor de interes

Vizitele POI este un raport de activitate generat de SafeFleet, util vehiculelor folosite de agenții de vânzări sau de echipajele de întreținere. Cu ajutorul acestor rapoarte ai confirmarea că s-au efectuat vizitele necesare la punctele de interes. Acest raport îți arată momentul și durata staționării la punctele de interes, cum ar fi sediul companiei tale, benzinării, domiciliul clienților.

Detaliile activității zilnice

Cu ajutorul Graficului Zilei, SafeFleet oferă o reprezentare grafică a modului în care timpul este folosit efectiv pentru conducerea vehicului. Ai posibilitatea de a seta din aplicație programul de lucru și detaliile călătoriilor efectuate în timpul și în afara programului de lucru.

Controlul costurilor

Controlul costurilor privind combustibilul

SafeFleet îți permite să urmărești consumul de combustibil prin 4 metode: prin sonda digitală, prin citirea datelor prin FMS, pe baza alimentărilor și prin estimarea consumului. Cu ajutorul funcționalităților aplicației vei putea determina cum s-a realizat consumul de combustibil pentru fiecare vehicul în parte.

Profile de risc asociate șoferilor

Condusul agresiv influentează puternic consumul de combustibil, dar poate determina și cheltuieli cu plata amenzilor, a reparațiilor vehiculului sau a daunelor în caz de accident. SafeFleet Portal îți permite să creezi profile pe baza funcționalităților care urmăresc comportamentul șoferilor la volan: accelerări sau frânări bruște, tamponări, depășirea limitelor de viteză și staționări nejustificate cu motorul pornit.

Călătoriile în interes privat

În lipsa delimitării călătoriilor efectuate în timpul programului de lucru și a celor efectuate în interes personal, e greu să reduci costurile cu combustibilul. Aplicația SafeFleet permite setarea direct în aplicație a unui program de lucru, iar șoferul are posibilitatea de a marca călătoriile de serviciu și cele personale. Funcția Geofence te ajută să urmărești perimetrul în care șoferul se deplasează și să determini tipul călătoriei.

Foi de parcurs

Foile de parcurs generate automat de aplicația SafeFleet Portal sunt în conformitate cu Normele Metodologice de aplicare a Legii nr 571/2013 privind Codul Fiscal. Raportul îți permite verificarea activității pentru toată flota sau pentru un singur vehicul și te scapă de grija foilor de parcurs incomplete sau completate greșit.

CLIENȚI

O parte din clienții SafeFleet

Companii din industria Telecom care folosesc soluțiile SafeFleet

Cere o ofertă!

Pentru a primi o ofertă personalizată completează formularul de mai jos