Construcții​

Cum gestionezi utilajele folosite pe mai multe șantiere?
Reușești să ții sub control consumul de combustibil?
Șoferii și operatorii respectă regulile stabilite?

Responsabilitate

În domeniul construcțiilor, vehiculele și utilajele din flotă sunt implicate în operațiuni complexe pentru deschiderea, deservirea, operarea sau închiderea unui șantier. Urmărirea costurilor de operare și monitorizarea utilajelor sunt adesea dificile, mai ales când deservesc mai multe șantiere.

Costurile cu combustibilul pot deveni greu de urmărit dacă nu se cunoaște cu exactitate numărul de ore petrecute pe traseu, timpul de lucru efectiv pe șantier cu motorul pornit. Din lipsa măsurilor de monitorizare pot apărea furturi de carburant și timpii morți pe șantier, care aduc costuri nejustificate pentru flota pe care o gestionezi.

În lipsa unei imagini clare asupra situației flotei îți este mult mai greu să verifici dacă vehiculele și utilajele sunt utilizate de șoferi și operatori autorizați, conform planului. Acest lucru nu aduce doar creșteri de costuri, ci și scăderea eficienței.

MANAGEMENTUL FLOTEI

Cum te poate ajuta SafeFleet să gestionezi flota?

Măsurarea consumului de combustibil

O companie de construcții poate înregistra costuri mari datorate consumului de combustibil atât pe șantier, când vehiculele își desfășoară activitatea staționând cu motorul pornit, dar și prin efectuarea de curse clandestine sau furturi de combustibil.

Cu ajutorul SafeFleet poți urmări felul în care se consumă combustibil, dar și eventualele furturi sau cursele clandestine, prin montarea unei sonde digitale sau prin citirea datelor prin FMS, acolo unde este posibilă montarea dispozitivelor.

monitorizare-consum-combustibil-1
fereastra-vehicul-pozitii-curente

Monitorizarea vehiculelor și utilajelor

Cu ajutorul dispozitivelor și aplicației SafeFleet îți va fi mult mai ușor să urmărești deplasarea și activitatea vehiculelor. Poți vedea poziția curentă a vehicului pe hartă, activitățile recente ale vehiculului, cum ar fi opririle, staționările și călătoriile.
Monitorizarea utilajelor pe șantier

Prin funcționalitatea Geofence, SafeFleet permite delimitarea șantierului pe hartă și trimiterea de notificări la intrarea sau ieșirea utilajelor din zona de lucru.

Activitatea pe șantier poate fi monitorizată și cu ajutorul senzorilor montați pe basculante, care vor urmări numărul de încărcări și descărcări ale utilajului.

Cu ajutorul cheilor iButton, va fi mult mai ușor să identifici șoferul care a folosit un anumit tip de utilaj sau vehicul.

notificari

CLIENȚI

O parte din clienții SafeFleet

Companii din industria construcțiilor care folosesc soluțiile SafeFleet

Cere o ofertă!

Pentru a primi o ofertă personalizată completează formularul de mai jos