Integrări cu alte aplicații

O companie care deține o flotă se va confrunta cu nevoi variate, de la îmbunătățirea eficienței fiecărui vehicul la gestionarea și utilizarea de aplicații menite să le ușureze munca. Un software modern de management al flotei trebuie să îți ofere posibilitatea de a integra funcționalități sau aplicații diverse.

Cu SafeFleet Portal, ai posibilitatea de a integra sisteme software furnizate de terți, astfel încât implementarea soluției SafeFleet să îți aducă maximum de eficiență.

SafeFleet API

Platforma online SafeFleet, prin intermediul unui API (Application Programming Interface), se poate conecta cu diverse alte aplicații și sisteme terțe ale clienților noștri. Printre integrările cele mai uzuale se numără aplicații de TMS (Transportation Management System), ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), precum și aplicații de management al costurilor cu parcul auto.

Burse transport: TimoCom și Trans.eu

Am înțeles cât de importante sunt bursele de transport pentru clienții SafeFleet și am găsit soluții de integrare a aplicațiilor TimoCom și Trans.eu. În acest fel, clienții pot găsi mai rapid un transportator, iar transportatorii sunt mult mai vizibili clienților. SafeFleet permite transmiterea către TimoCom a poziției curente a vehiculelor și denumirea lor. De asemenea, clienții au posibilitatea de a-și lega contul Trans.eu la dispozitivele GPS SafeFleet.

GateHouse

GateHouse, furnizor de poziții curente ale vehiculelor, unește datele primite de la diferite sisteme telematice, inclusiv cele generate de SafeFleet. În acest fel, companiile care colaborează cu mai mulți transportatori, pot urmări mult mai ușor vehiculele, fără a obliga colaboratorii să își modifice soluția telematică folosită până acum.

SafeMinder și alte integrări

O altă facilitate pentru clienții corporate care utilizează Microsoft Active Directory este că, în urma integrării, SafeFleet Portal poate fi accesat cu aceleași date de logare în sistem, fără a fi nevoie ca utilizatorii să memoreze o parolă separată pentru aplicația noastră. O bună parte a clienților folosesc aplicații de gestiune a costurilor cu parcul auto: mentenență, amenzi, piese de schimb, certificări, etc. În pachetul de servicii adiționale vă oferim aplicația SafeMinder, care împreună cu SafeFleet Portal acoperă absolut toate nevoile de management al unui parc auto, indiferent de dimensiuni sau domeniul de activitate. Click aici pentru mai multe informații despre acest produs.

Cere o ofertă!

Pentru a primi o ofertă personalizată completează formularul de mai jos