Tracking GPS: pachetul SafeFleet Base

Pachetul de bază îți acoperă nevoile esențiale de tracking ale flotei fiind un instrument puternic cu care să începi să-ți optimizezi activitatea ei. Transformă datele obținute de la platforma SafeFleet în performanță ridicată și în economii de timp și de costuri.

O mică parte dintre cei mai importanți clienți SafeFleet

Ravitex
Dumagas
E-on
Raiffeisen Bank
Telekom
APIA
Farmexpert
FM Logistic

Facilități premium

  • Număr nelimitat de utilizatori și vehicule
  • Împărțirea în flote și subflote
  • Acces gratuit la hărți Open Street Maps
  • Notificări evenimente, prin email și SMS
  • Descărcarea rapoartelor în formate multiple

Acces la funcționalitățile esențiale pentru flota ta

Urmărește

Monitorizarea vehiculelor și tracking-ul GPS al șoferilor nu au fost niciodată mai ușoare

Poziții curente

Vezi poziția curentă a vehicului pe hartă, activitățile recente ale vehiculului, dar și poziția vehiculului la un moment dat față de puncte de interes sau adrese exacte.

POI și Geofence

Stabilește locuri și regiuni de interes pe hartă și fii notificat de fiecare dată când un vehicul intră sau iese din acestea. Vezi vizitele făcute de vehicule la puncte de interes.

Evenimente

Urmărește frânele și accelerările bruște, staționările, depășirea vitezei dar și evenimente legate de intrările și ieșirile geofence ale vehiculului tău.

Eficientizează

Economisește timp și optimizează-ți activitățile de mentenanță a flotei cu câteva clickuri

Foaie de parcurs

Descarcă foaia de parcurs generată automat de platforma de tracking SafeFleet și economisește timpul pierdut cu completarea ei.

Expirări

Setează în aplicație pentru ce documente și revizii să fii notificat: RCA, CASCO, vignetă, ITP, schimbarea uleiului și a pneurilor etc. Poți seta câmpuri specifice activității companiei tale.

Plata automată

O facilitate foarte utilă pentru transportatorii internaționali. Permite să ții o evidență direct în aplicație a vehiculelor înregistrate pentru plata taxei de drum în Ungaria.

Analizează

Accesează date complexe și informații oferite de platforma de tracking GPS pentru a lua decizii legate de flota ta

Călătorii și distanțe parcurse

Analizează unde au fost vehiculele și când, cât au fost conduse în călătoria analizată și cât au staționat cu motorul oprit sau pornit. Vezi totalurile pe flotă rapid și ușor direct din platforma de tracking GPS oferita de SafeFleet.

Profil viteză și staționare

Problemele legate de comportamentul șoferilor la volan vor fi mult mai ușor de controlat cu o reprezentare grafică a profilului de viteză și cu un sumar al tuturor staționărilor din flotă.

Activitatea flotei

Activitatea flotei poate fi analizată din punct de vedere geografic, al centrelor de cost, al programului de lucru, al țării, al lunilor din an în care a avut loc și nu numai.

”Dupa o analiză a solutiilor de tracking GPS din piață am ales SafeFleet ca fiind cea mai potrivită nevoilor firmei noastre. În prezent, sistemul SafeFleet X700 este instalat pe întreaga noastră flotă.”

Emil Vladu

Traffic Account Manager, Dumagas Transport SA

Vrei să afli mai multe despre Pachetul SafeFleet Base?

Cere o ofertă

Unul din reprezentanții noștri te va contacta personal în maxim o zi lucrătoare.

Vrei să vezi mai întâi platforma SafeFleet?

Încearcă un cont de free trial

Un cont de free trial îți permite să încerci cele mai importante funcționalități înainte de a achiziționa SafeFleet Base. Vezi cum funcționează platforma SafeFleet cu vehicule virtuale.

Privacy Preference Center

Functionale

Cookie-uri de sesiune

Marketing

SnapABugChatWindow

Analytics

_ga, _gat, _gid, _hjIncludedInSample

Other

Ofertă 35% Tacho Download