SUPORT 0356 710 185VÂNZĂRI 0256 294 608CONTABILITATE 0748 208 216
Home / Pachete / SafeFleet Base
platforma de tracking gps - safefleet base

Tracking GPS: pachetul SafeFleet Base

Pachetul de bază îți acoperă nevoile esențiale de tracking ale flotei fiind un instrument puternic cu care să începi să-ți optimizezi activitatea ei. Transformă datele obținute de la platforma SafeFleet în performanță ridicată și în economii de timp și de costuri.

CLIENȚI

O parte din clienții SafeFleet

Cele mai mari companii din România folosesc cu încredere serviciile noastre.

FUNCȚIONALITĂȚI

Acces la funcționalitățile esențiale pentru flota ta

Compania noastră folosește servicii de monitorizare GPS pentru a ajuta companiile să-și eficientizeze activitățile flotei lor.

Urmărește

Monitorizarea vehiculelor și tracking-ul GPS al șoferilor nu au fost niciodată mai ușoare​
urmarire, localizare si monitorizare auto GPS cu SafeFleet Portal

Poziții curente

Vezi poziția curentă a vehicului pe hartă, activitățile recente ale vehiculului, dar și poziția vehiculului la un moment dat față de puncte de interes sau adrese exacte.

urmarirea vehiculelor - platforma tracking gps

POI și Geofence

Stabilește locuri și regiuni de interes pe hartă și fii notificat de fiecare dată când un vehicul intră sau iese din acestea. Vezi vizitele făcute de vehicule la puncte de interes.

Evenimente

Urmărește frânele și accelerările bruște, staționările, depășirea vitezei dar și evenimente legate de intrările și ieșirile geofence ale vehiculului tău.

Eficientizează​

Economisește timp și optimizează-ți activitățile de mentenanță a flotei cu câteva clickuri

Foaie de parcurs

Descarcă foaia de parcurs generată automat de platforma de tracking SafeFleet și economisește timpul pierdut cu completarea ei.

notificari expirare documente - platforma tracking gps

Expirări

Setează în aplicație pentru ce documente și revizii să fii notificat: RCA, CASCO, vignetă, ITP, schimbarea uleiului și a pneurilor etc. Poți seta câmpuri specifice activității companiei tale.

plata automata taxa drum - platforma tracking gps

Plata automată

O facilitate foarte utilă pentru transportatorii internaționali. Permite să ții o evidență direct în aplicație a vehiculelor înregistrate pentru plata taxei de drum în Ungaria.

Analizează​

Accesează date complexe și informații oferite de platforma de tracking GPS pentru a lua decizii legate de flota ta
distante parcurse flota auto - safefleet base, platforma de tracking gps

Distanțe parcurse

Analizează unde au fost vehiculele și când, cât au fost conduse în călătoria analizată și cât au staționat cu motorul oprit sau pornit. Vezi totalurile pe flotă rapid și ușor direct din platforma de tracking GPS oferită de SafeFleet.

profil compartment soferi - platforma de tracking gps safefleet

Profil viteză și staționare

Problemele legate de comportamentul șoferilor la volan vor fi mult mai ușor de controlat cu o reprezentare grafică a profilului de viteză și cu un sumar al tuturor staționărilor din flotă.

activitatea flotei auto - platforma de tracking gps

Activitatea flotei

Activitatea flotei poate fi analizată din punct de vedere geografic, al centrelor de cost, al programului de lucru, al țării, al lunilor din an în care a avut loc și nu numai.

Testimoniale