Urmărirea și localizarea GPS

Știi cum poți accesa cele mai importante date despre flota ta?

Să ai acces în timp real la date despre vehiculele din flota ta îți oferă o serie de avantaje: un consum optim de carburant, o livrare care să respecte timpii estimați, o intervenție rapidă în cazul producerii unui eveniment, etc. Iar acestea sunt, practic, indicii care definesc succesul activității unei flote cu impact direct asupra profitabilității unui business.

Cu SafeFleet Portal urmărirea și localizarea prin GPS a flotei de autovehicule nu a fost niciodată mai ușoară.

Prin intermediul SafeFleet Portal poți avea acces în timp real la oricare din autovehiculele monitorizate. Puteți astfel să optimizați rutele acestora, pentru scăderea costurilor cu flota de vehicule.

  • Poziții
  • Urmărire
  • Hărți
  • Trafic
  • Satelit

Poziții curente

Cu ajutorul acestei funcționalități poți vedea poziția curentă a vehicului pe hartă, activitățile recente ale autovehiculului urmărit, dar și poziția mașinii la un moment dat față de puncte de interes sau adrese exacte. Transmiterea poziției curente către o aplicație externă poate fi făcută prin intermediul SafeFleet Portal, conectat direct la dispozitivul de urmărire GPS aflat pe autovehicul.

Urmărirea vehiculelor

Localizarea poziției autovehiculelor din flotă în timp real este disponibilă doar atunci când motorul este pornit. Poziția de pe hartă se actualizează o dată la 10-20 de secunde cu ajutorul funcției de urmărire a vehiculelor. Funcția de urmărire și localizare prin GPS este extrem de utilă firmelor de transport intern și internațional care pot transmite clienților poziția vehiculului și ora de sosire.

Hărți multiple cu licență

Folosirea hărților din SafeFleet Portal îți permite să localizezi, să urmărești și să coordonezi întreaga flotă, dar și să răspunzi mai rapid și mai eficient atât nevoilor șoferilor, cât și clienților tăi. SafeFleet oferă atât hărți OpenStreetMaps, care sunt detaliate până la numere de casă, cât si hărțile licențiate Google Maps, Google Maps Satellite și Google Maps Physical. Cu ajutorul hărților actualizate și a localizării GPS precise poți găsi și recomanda rutele optime pentru maximum de eficiență.

Actualizări din trafic

Dincolo de rutele optimizate și urmărirea vehiculelor, actualizările Google Maps cu privire la trafic te ajută să eviți blocajele, zonele aglomerate sau cele în care se circulă cu dificultate. În acest fel, poți lua decizii de management al vehiculelor fără să pierzi timp și fără ca activitatea companiei să fie afectată.

Comunicare prin satelit

În locații precum munți, deșert, zone de conflict militar transmiterea datelor de la vehicul către serverul responsabil de localizare nu este posibilă prin rețeaua mobilă (GSM/GPRS), ci doar prin satelit. Organizații civile care operează în zone de conflict militar (OSCE, EUMM, EULEX) au apelat la soluția noastră pentru a putea localiza și urmări autovehiculele în situații de urgență, oriunde pe glob, chiar și în zone fără acoperire GSM.

Vezi tot ce e important într-un singur loc

  • Stare motorMomentul din care motorul a fost oprit sau pornit și durata petrecută în acea stare.

  • VitezăViteza în acel moment, iar dacă mașina se află în mișcare, direcția de deplasare a vehiculului.

  • CarburantNivelul de carburant în rezervor, dacă mașina are o soluție de măsurare a consumului de combustibil.

  • ActivitateTimpul petrecut de vehicul cu motorul pornit sau oprit, date preluate de la tahograf sau de la GPS.

Află în timp real cele mai importante date despre vehiculele din flota ta ca să poți optimiza și interveni la momentul potrivit!

Cere o ofertă

Unul din reprezentanții noștri te va contacta personal în maxim o zi lucrătoare.

Privacy Preference Center

Functionale

Cookie-uri de sesiune

Marketing

SnapABugChatWindow

Analytics

_ga, _gat, _gid, _hjIncludedInSample

Other

Ofertă 35% Tacho Download