Studii de Caz

Descoperă care au fost problemele cu care se confruntau actualii clienți SafeFleet în momentul în care au decis să aleagă platforma noastră de monitorizare, care soluții i-au ajutat să îmbunătățească activitatea flotei auto și ce rezultate au obținut folosind cele mai avansate inovații telematice.

Staționarea cu motorul pornit

Până la 20% din consumul de carburant este cauzat de timpul de staționare cu motorul pornit. Această funcționalitate permite măsurarea timpilor petrecuți în staționare cu motorul pornit. Poți seta o limită de staționare și vei primi notificări ori de câte ori are loc o staționare nejustificată. Folosind aceste informații, vei putea identifica și corecta comportamentul șoferilor care produc cheltuieli inutile de carburant.

Studiu de caz – MoldiTrans

Studiu de caz – MoldiTrans

Studiu de caz – TBI Leasing

Studiu de caz – TBI Leasing

Studiu de caz – Rombat

Studiu de caz – Rombat

informatii privind depasirea limitei de viteza

Depășirea limitei de viteză

Această soluție îți permite să preiei informații privind depășirea vitezei în două moduri. Poți seta un prag general pentru vehicul, indiferent de segmentul de drum pe care îl parcurge sau poți seta praguri specifice pentru fiecare segment de drum. Aplicația preia limitele de viteză pentru fiecare segment și afișează depășirile în funcție de setările făcute. Informațiile obținute sunt utile pentru a corecta comportamentele care pun în pericol siguranța în trafic și pentru a reduce consumul de combustibil.

Accelerare sau frânare bruscă

Forțele aplicate pe frână sau accelerație peste valorile normale se calculează în funcție variațiile de viteză în decurs de câteva secunde. Cu ajutorul datelor înregistrate poți afla dacă șoferul a evitat o coliziune sau dacă a accelerat brusc fără motiv. Datele acestea te atenționează cu privire la risipa de combustibil, riscul crescut de accidente, uzura accelerată a mașinii și poluarea mediului.

atentionari cu privire la risipa de combustibil
evidenta accidentelor produse cu vehiculele din flota

Impact

Această funcție te ajută să ții evidența accidentelor produse cu vehiculele din flotă și a șoferilor care au fost implicați în aceste evenimente. Urmărind informațiile, poți identifica tendințe în comportamentul șoferilor, iar prin notificările trimise online, prin email și prin SMS poți lua măsuri rapide pentru a reduce numărul și gravitatea incidentelor. Funcționalitatea Black Box înregistrează ultimele 30 de secunde de dinainte de un impact, pentru a putea fi analizate în detaliu ulterior de managerul de flotă.

Cere o ofertă!

Ofertă 35% Tacho Download