Siguranță​

Siguranța flotei și a șoferilor presupune reducerea riscurilor și încurajarea condusului în condiții sigure. Inițiativele de creștere a siguranței au devenit o prioritate pentru orice manager de flotă preocupat de reducerea incidentelor rutiere și, implicit, a posibilelor costuri aferente accidentelor.

Buton de panică

Butonul este instalat la îndemâna șoferului, permițându-i să trimită semnale în caz de urgență, iar administratorul de flotă e notificat prin SMS, prin email sau online, direct în aplicație. Spre exemplu, în caz de accident, mașina va fi imediat localizată și administratorul de flotă poate interveni prompt, trimițând echipaje necesare pentru a interveni.

Asistență rutieră

Asistența rutieră internă e oferită de compania A24, care te ajută în caz de pană, accident sau alte defecțiuni prin depanare la locul incidentului sau tractare, transport persoane și reparație în service. Serviciul funcționează în regim continuu și este pregătit în orice moment să-ți redea mobilitatea.

Imobilizarea vehiculului

Securitatea flotei poate fi asigurată și prin opțiunea de imobilizare. În caz de furt, vehiculul poate fi imobilizat de la distanță, direct din aplicație. În SafeFleet Portal ai acces la date privind imobilizările făcute, fie că e vorba de activarea sau dezactivarea imobilizării.

Cere o ofertă!

Pentru a primi o ofertă personalizată completează formularul de mai jos