SafeChat

SafeChat este aplicatia mobila, care asigura comunicarea bidirectionala intre dispecer si soferii flotei.

Comunicare facila intre dispecer-sofer sau sofer-sofer

Exista cazuri in care soferul are nevoie sa transmita dispecerului diverse informatii, schimbari sau probleme ce pot aparea pe drum. Pentru aceasta, SafeChat asigura bidirectionala intre sofer si dispecer. In acelasi timp, soferii isi pot transmite intre ei mesaje in aplicatie.

monitorizare flota auto comunicare soferi-dispecerat
Integrare cu aplicatii de navigatie/GPS

Integrata cu aplicatii de navigatie/GPS

Dispecerul poate trimite catre sofer o locatie cu coordonatele GPS aferente. SafeChat va deschide coordonatele prin orice aplicatie de navigatie disponibila pe smartphone astfel incat soferul sa poata fi directionat catre locatia respectiva utilizand si alte aplicatii.

Scanarea documentelor

Cu ajutorul acestei functii, soferii pot scana si trimite documente direct de pe telefonul mobil, dar pot incarca si poze cerute de dispecerat, pentru un mai bun control al procesului de distributie si transport.

scanare documentelor prin aplicatia mobila
SafeChat comunicare dispecerat-soferi

Trimitere de mesaje in masa catre toti soferii
in curand

Aplicatia permite folosirea unei camere de chat prin care atat dispecerii, cat si soferii pot trimite mesaje in masa tuturor din compania lor care folosesc aplicatia SafeChat.

Gestionare eficienta a fortei de munca

in curand

Trimiterea de sarcini sau destinatii de deplasare catre soferi este posibila prin meniul Sarcini de Navigatie, prin care dispecerul poate urmari usor starea vehiculelor/soferilor si poate aloca o sarcina acelor vehicule care sunt disponibile.

Soferul, la randul sau, poate alege sa accepte sau sa respinga o sarcina.

Gestionare forta de munca flota auto

Cere oferta:

Ofertă 35% Tacho Download