Securitate

Reușești să reduci timpul de intervenție?
Cum asiguri securitatea propriilor vehicule?
Vehiculele tale sunt ușor de gestionat pe teren?

Timpul de intervenție până la locul în care s-a făcut solicitarea este extrem de important pentru o firmă de securitate. Rapiditatea cu care răspunzi solicitărilor clienților dovedește capacitatea ta de a oferi protecție și siguranță celor vizați de operațiunile pe care le desfășori.

Dacă ai în gestiune o firmă de securitate specializată în transportul de valori, lipsa unui sistem de siguranță atașat vehiculului va face mult mai grea intervenția în caz de furt.

În cazul unei companii de proiectare a sistemelor de securitate, vei avea de urmărit multiple activități, ca instalarea și mentenanța sistemelor sau consultanța în domeniu. În lipsa unei soluții de monitorizare, e mult mai greu să ai control asupra costurilor și asupra activității angajaților.

Cum te poate ajuta SafeFleet să gestionezi flota?

Siguranța transportului de valori

Pentru companiile de securitate care sunt specializate în transportul de valori, SafeFleet asigură siguranța transportului prin senzorii de contacte uși și alarmele care se declanșează în cazul în care ușa este deschisă fără autorizare.

În situații de urgență, șoferul poate folosi butonul de panică, un dispozitiv instalat la îndemâna lui cu scopul de a trimite alerte dispeceratului. Acesta va fi notificat imediat prin SMS, prin email sau online, direct în aplicație și va avea posibilitatea de interveni prompt la locul incidentului.

SafeFleet oferă control total asupra valorilor transportate prin imobilizarea vehiculului de la distanță în cazul în care este furat. Cu ajutorul aplicației poți activa sau dezactiva opțiunea de imobilizare.

monitorizare flota notificari alerte dispecerat

MANAGEMENTUL DEPARTAMENTELOR CARE UTILIZEAZĂ FLOTA

monitorizare subflote vehicule

 

Împărțirea în subflote

Cu SafeFleet, monitorizarea vehiculelor este mult mai ușoară deoarece îți oferă posibilitatea de a forma subflote în funcție de teritoriul pe care își desfășoară activitatea șoferii sau în funcție de departamentele companiei (vânzări, suport, transport valori).

 

Identificarea unică a șoferilor

SafeFleet te ajută să stabilești șoferii care sunt autorizați pentru accesul la anumite vehicule și să îi identifici la fiecare utilizare a unui vehicul cu ajutorul cheilor de tip iButton. Această funcționalitate este utilizată cu succes pentru vehiculele destinate transportului de valori, dar și în situația în care același vehicul este utilizat de mai mulți șoferi.

monitorizare flote identificare si autorizare soferi
profile de risc asociate soferilor

Profile de risc asociate șoferilor

Cu SafeFleet poți stabili profilul fiecărui șofer pornind de la funcționalitățile folosite pentru monitorizarea comportamentului în trafic: accelerări sau frânări bruște, tamponări, depășirea limitelor de viteză și staționări nejustificate cu motorul pornit.

Călătorii în interes privat

Orice deplasare în afara programului de lucru sau în afara perimetrului stabilit poate fi determinată cu ajutorul funcționalităților SafeFleet. Delimitarea călătoriilor în interes privat de cele în interes de serviciu este mult mai ușor de realizat deoarece poți seta direct în aplicație un program de lucru sau poți oferi șoferului posibilitatea de a marca tipul călătoriei.

monitorizare flota determinare tip calatorie privat sau in interes de serviciu
SafeChat comunicarea dispecerat-soferi

Comunicarea bidirecțională

SafeChat asigură comunicarea bidirecțională cu șoferii și transmiterea de sarcini de la dispecerat către departamentul care se ocupă de mentenanța pentru sisteme electronice de securitate.

Foile de parcurs

Cu ajutorul rapoartelor generate automat de aplicația SafeFleet Portal nu mai trebuie să îți faci griji cu completarea foilor de parcurs. Acestea sunt generate automat și sunt în conformitate cu Normele Metodologice de aplicare a Legii nr 571/2013 privind Codul Fiscal.

monitorizare flota foi de parcurs automate
monitorizare flota auto control costuri combustibil

Controlul costurilor privind combustibilul

SafeFleet îți permite să urmărești consumul de combustibil prin 4 metode: prin sonda digitală, prin citirea datelor prin FMS, pe baza alimentărilor și prin estimarea consumului. Împreună cu celelalte funcționalitățil ale aplicației vei putea determina consumul în interes privat și cel în interes de serviciu, dar și eventualele furturi de combustibil.

Companii din domeniul securității care folosesc soluțiile SafeFleet

CashNet logo      Citone logo      EUMM logo
Eulex logo      Protguard logo      Quartz logo

Cere o ofertă!

Ofertă 35% Tacho Download