Bănci & Asigurări

Ce metode de reducere a consumului de carburant folosești?
Vehiculele tale transportă mărfuri de valoare în siguranță?
Șoferii declară călătoriile realizate în interes personal?

Ca manager de flotă de distribuție ai de urmărit diferiți factori care pot influența timpii de livrare, calitatea serviciilor prestate și costurile livrărilor. În activitatea companiei tale trebuie să fii atent la vehiculele flotei, mărfurile transportate și șoferii din întregul lanț de distribuție.

Fără o gestiune clară a transporturilor și vehiculelor timpii de livrare vor fi adesea depășiti. Când nu ai documente doveditoare despre condițiile de transport ale marfii sau nu poți să asiguri siguranța transportului, e greu să confrunți plângerile din partea clientului. Din lipsa controlului asupra flotei decurg probleme de gestiune și costuri mari de operare.

Cum te poate ajuta SafeFleet să gestionezi flota?

Siguranța transportului de valori

O mare parte din vehiculele din domeniul bancar sunt folosite pentru a transporta mărfuri de valoare. SafeFleet asigură siguranța transportului prin senzorii de contacte uși și alarmele care se activează în cazul în care ușa este deschisă fără autorizare.

Butonul de panică este un alt dispozitiv instalat la indemâna șoferilor, pe care îl pot folosi în situații de urgență. Tu și dispeceratul veți fi notificați imediat prin SMS, prin email sau online, direct în aplicație, putând interveni astfel prompt la locul incidentului.

În cazul în care vehiculul este furat, SafeFleet permite imobilizarea vehicului de la distanță. În SafeFleet Portal pot fi controlate atât activările, cât și dezactivările opțiunii de imobilizare, astfel încât tu să ai un control complet asupra valorilor transportate.

monitorizare flota auto siguranta transporturi de valori

MANAGEMENTUL FORȚEI DE VÂNZĂRI

monitorizare subflote vehicule

Împărțirea flotei

SafeFleet Portal face monitorizarea mult mai ușoară deoarece îți oferă posibilitatea de a urmări în detaliu vehiculele și de a forma subflote în funcție de teritoriul pe care își desfășoară activitatea sau în funcție de departamentele companiei tale (vânzări, suport, transport valori).

 

Identificarea unică a șoferilor

Cu ajutorul cheii de tip iButton, SafeFleet te ajută să stabilești care sunt șoferii autorizați pentru accesul la anumite vehicule și să îi identifici la fiecare utilizare a unui vehicul. Această funcționalitate este utilizată cu succes de către clienții noștri și pentru transportul valorilor.

monitorizare flota auto identificare soferi
monitorizare flota auto profile de risc soferi

 

Profile de risc asociate șoferilor

 

Un astfel de profil poate fi creat pe baza funcționalităților SafeFleet care urmăresc comportamentul șoferilor: accelerări sau frânări bruște, tamponări, depășirea limitelor de viteză și staționări nejustificate cu motorul pornit.

Călătorii în interes privat

 

Lipsa delimitării călătoriilor în interes privat de cele în interes de serviciu poate aduce mari costuri cu combustibilul. Cu ajutorul SafeFleet poți seta direct în aplicație un program de lucru sau poți oferi șoferului posibilitatea de a marca călătoriile de serviciu și pe cele personale. Funcția Geofence îți oferă un plus de control prin urmărirea perimetrului în care șoferul se deplasează.

monitorizare flota auto calatorii in interes privat/de serviciu
monitorizare flota auto foi de parcurs

 

Foi de parcurs

Folosind rapoartele generate automat de aplicația SafeFleet, nu mai trebuie să îți faci griji cu foile de parcurs incomplete sau completate greșit. Foile de parcurs generate automat sunt în conformitate cu Normele Metodologice de aplicare a Legii nr 571/2013 privind Codul Fiscal.

 

Controlul costurilor privind combustibilul

 

SafeFleet îți permite să urmărești consumul de combustibil prin 4 metode: prin sonda digitală, prin citirea datelor prin FMS, pe baza alimentărilor și prin estimarea consumului. Cu ajutorul funcționalităților aplicației vei putea determina consumul în interes privat și cel în interes de serviciu.

monitorizare flota auto control costuri combustibil

Companii din industria bancară & asigurări care folosesc soluțiile SafeFleet

ING Bank logo      Kruk logo      LibraBank logo

TBI Credit logo      Raiffeisen Bank logoUnicredit logo


Cere o ofertă!

Ofertă 35% Tacho Download