Funcționalități avansate

SafeFleet este un software de management al flotei conceput să îți ofere o imagine comprehensivă asupra activităților pe care le desfășori. Prin funcționalitățile avansate, SafeFleet îți oferă capacitatea de a gestiona în timp real echipamentul, angajații și resursele. Ținem cont de particularitățile fiecărei industrii sau companii, astfel că SafeFleet oferă funcționalități variate care au la bază utilizarea senzorilor.

Aplicația fliGo

fliGO este o aplicație pentru iOS și Android dezvoltată de SafeFleet, care permite urmărirea vehiculului direct de pe mobil. Această aplicație permite monitorizarea prin GPS, transmiterea de alerte în timp real, ajută la îmbunătățirea stilului de condus și la evitarea furturilor.

fliGO monitorizare prin GPS a flotelor auto
monitorizare flota auto transmisie date direct prin satelit

Comunicare prin satelit

Există locații (munți, deșert, zone de conflict militar) în care transmiterea datelor de la vehicul către server nu este posibilă folosind rețeaua de telefonie mobilă (GSM/GPRS). Pentru astfel de cazuri SafeFleet oferă ca modalitate suplimentară transmisia datelor direct prin satelit. Această facilitate implică instalarea unui modem suplimentar care preia transmisia datelor în situația în care rețeaua GSM nu este disponibilă. Organizații civile care operează în zone de conflict militar (OSCE, EUMM, EULEX) au apelat la soluția noastră pentru a putea localiza vehiculele în situații de urgență, oriunde pe glob, chiar și fără acoperire GSM.

Senzor de temperatură

Această particularitate a portalului SafeFleet este extrem de importantă pentru clienții a căror activitate presupune transportul de animale vii, produse farmaceutice și mărfuri perisabile. Cu ajutorul senzorilor de temperatură, te asiguri că mărfurile sau animalele sunt transportate în condiții optime până la destinație. Ai posibilitatea de a seta praguri minime și maxime acceptate, iar de fiecare dată când pragurile sunt depășite vei fi notificat online, pe platformă sau prin email.

monitorizare flota auto control temperatura transport
monitorizare flota senzori auto

Alți senzori speciali

Dispozitivele SafeFleet pot înregistra prin senzorii săi o gama largă de schimbări de stare. În aplicația SafeFleet poți vedea schimbări legate de senzorii care transmit date la deschiderea și închiderea ușii remorcii, la oprirea și pornirea pompei de presiune, la atașarea și detașarea capului tractor, la sabotajul dispozitivului. Toate datele de care ai nevoie se regăsesc în raportul Contacte, care îți oferă informații pentru fiecare vehicul în parte.

Cere o ofertă!

Ofertă 35% Tacho Download