Externalizarea serviciilor
de management al flotei

Managementul unei flote este un proces complex și este nevoie de o arie largă de competențe și experiență pentru a gestiona cu succes vehiculele companiei. SafeFleet vine în ajutorul managerilor de flotă cu servicii de outsourcing care asigură mentenanță și oferă suport companiei.

Aceste servicii includ consultanța privind modurile de eficientizare a costurilor și analiza datelor oferite de aplicația SafeFleet Portal în ariile solicitate. Informațiile obținute în urma analizării activității flotei contribuie la luarea unor decizii informate, importante pentru îmbunătățirea managementului flotei.

Externalizând aceste servicii de management al flotei, vei avea următoarele avantaje:

  • Reducerea costurilor – plătești mult mai puțin pentru serviciile externalizate decât dacă ai avea un angajat full-time prin transferul unui specialist din cadrul SafeFleet.
  • Focus pe competențele principale – poți folosi timpul alocat utilizând software-ul pentru îndeplinirea sarcinilor care sunt prioritare pentru tine.
  • Accelerarea proceselor de business – îmbunătățirea activității flotei datorită utilizării la maximum a funcționalităților SafeFleet aduce o creștere a eficienței la nivel de firmă, reflectată în creșterea veniturilor.

Cere o ofertă!

Privacy Preference Center

Functionale

Cookie-uri de sesiune

Marketing

SnapABugChatWindow

Analytics

_ga, _gat, _gid, _hjIncludedInSample

Other

Ofertă 35% Tacho Download