Externalizarea serviciilor
de management al flotei auto

Managementul unei flote este un proces complex și este nevoie de o arie largă de competențe și experiență pentru a gestiona cu succes vehiculele companiei. SafeFleet vine în ajutorul managerilor de flotă cu servicii de outsourcing care asigură mentenanță și oferă suport companiei.

Aceste servicii includ consultanța privind modurile de eficientizare a costurilor și analiza datelor oferite de aplicația SafeFleet Portal în ariile solicitate. Informațiile obținute în urma analizării activității flotei contribuie la luarea unor decizii informate, importante pentru îmbunătățirea managementului flotei.

Externalizând aceste servicii de management al flotei, vei avea următoarele avantaje:

 • Reducerea costurilor – plătești mult mai puțin pentru serviciile externalizate decât dacă ai avea un angajat full-time prin transferul unui specialist din cadrul SafeFleet.
 • Focus pe competențele principale – poți folosi timpul alocat utilizând software-ul pentru îndeplinirea sarcinilor care sunt prioritare pentru tine.
 • Accelerarea proceselor de business – îmbunătățirea activității flotei datorită utilizării la maximum a funcționalităților SafeFleet aduce o creștere a eficienței la nivel de firmă, reflectată în creșterea veniturilor.
 • Externalizarea serviciilor de management al flotei auto
  Managementul unei flote auto este un proces complex și este nevoie de o arie largă de competențe și experiență pentru a gestiona cu succes vehiculele companiei. SafeFleet vine în ajutorul managerilor de flotă cu servicii de outsourcing care asigură mentenanță și oferă suport companiei.

  Cere oferta

  Flota ta are nevoie de atenție în fiecare zi, de o gestionare eficientă pentru ca activitatea pe care o generează să meargă fără probleme.
  Managementul flotei auto este însă consumator de timp și ocupa resurse importante care ar putea fi folosite pentru alte activități importante ale companiei tale.

  SafeFleet oferă servicii de management al flotei pentru companiile care doresc să degreveze activitatea unor angajați, să optimizeze sarcinile de zi cu zi și să planifice mai ușor activitățile flotei.
  Aceste servicii includ consultanța privind modurile de eficientizare a costurilor și analiza datelor oferite de aplicația SafeFleet Portal în ariile solicitate. Informațiile obținute în urma analizării activității flotei contribuie la luarea unor decizii informate, importante pentru îmbunătățirea managementului flotei auto.

  SafeFleet poate avea rol de consultant extern sau se poate ocupa integral de gestionarea activității flotei. Companiile își pot personaliza serviciul în funcție de nevoile lor, iar aceste servicii includ:

  Servicii de mentenanță a flotei auto:
  Revizii tehnice
  Schimbarea uleiului
  Schimbarea anvelopelor
  Reînnoirea asigurărilor obligatorii și facultative pentru vehicule
  Managementul contractelor de leasing
  Asistență rutieră
  Gestiunea taxelor de drum

  Monitorizarea flotei:
  Descărcarea și analiza rapoartelor de călătorii
  Gestiunea consumului de carburant
  Generarea foilor de parcurs
  Diverse rapoarte personalizate pentru industria și activitatea flotei

  Optimizarea activităților frecvențe:
  Optimizarea rutelor efectuate de șoferi, în funcție de diverși factori aleși de client (taxe de drum, trafic, tipul de vehicul, orar etc.)
  Îmbunătățirea comportamentului la volan al șoferilor pentru un condus care reduce consumul de combustibil
  În funcție de notificările setate pe companie, dezvoltarea unui sistem care protejează compania de situații riscante (notificări de senzori, ieșiri dintr-o zonă predefinită, imobilizarea vehiculului de la distanță etc.)

  Externalizând aceste servicii de management al flotei, vei avea următoarele avantaje:

  Reducerea costurilor – plătești mult mai puțin pentru serviciile externalizate decât dacă ai avea un angajat full-time prin transferul unui specialist din cadrul SafeFleet.
  Focus pe competențele principale – poți folosi timpul alocat utilizând software-ul pentru îndeplinirea sarcinilor care sunt prioritare pentru tine.
  Accelerarea proceselor de business – îmbunătățirea activității flotei datorită utilizării la maximum a funcționalităților SafeFleet aduce o creștere a eficienței la nivel de firmă, reflectată în creșterea veniturilor.

Cere o ofertă!

Ofertă 35% Tacho Download