Calcul consum combustibil – flote auto

Calculează corect și controlează consumul de benzină sau motorină!

80%

dintre managerii de flote auto au spus că cele mai MARI COSTURI vin din consumul de COMBUSTIBIL.

Economisirea combustibilului este principalul beneficiu al implementării unei soluţii de monitorizare GPS, spun 61.27% dintre respondenţii studiului SafeFleet.

Începe să faci economii de minim 15% la costurile de carburant!

1

Consumul de combustibil bazat pe alimentări

Cum funcționează: Este cea mai precisă metodă de a calcula consumul de combustibil și se bazează pe distanța totală dintre alimentări.

Util de știut: această metodă de calcul al consumului de benzină sau de motorină nu ia în considerare nivelul de combustibil existent în rezervor la momentul alimentării. Alimentările trebuie să fie făcute de la plin la plin.

Poți avea un control mai bun al cheltuielilor cu combustibilul, dacă implementezi carduri de combustibil pentru flota auto. Alimentările pot fi importate automat sau manual în aplicaţia de monitorizare GPS.

2

Managementul consumului de combustibil cu o sondă digitală

Cum funcționează: sonda digitală măsoară nivelul de combustibil şi este instalată în interiorul rezervorului.

Util de stiut: majoritatea sondelor digitale pentru consumul de motorină sau de benzină au un sistem de alertare și transmit notificări când au loc variaţii bruşte de nivel în rezervor.

Pentru cei care optează pentru măsurarea și calcularea consumului de combustibil prin introducerea unei sonde de nivel, există rapoarte care oferă informaţii grafice şi tabelare privind variaţiile din rezervor.

3

Măsoară și calculează consumul de combustibil prin FMS

Cum funcționează: urmărirea și calcularea consumului de benzină sau motorină prin FMS necesită conectarea echipamentului nostru la CANBUS-ul vehiculului, pentru a trimite informaţia computerului de bord.

Util de știut: instalarea se face prin conectarea a 2 fire în bord și nu necesită găurirea rezervorului sau instalarea altor senzori suplimentari.

Este o foarte bună metodă de a calcula consumul de combustibil, iar soluţia de citire a consumului din computerul de bord a maşinii este foarte populară pentru că se pot obţine informaţii suplimentare și nu este expusă încercărilor de sabotaj din partea şoferilor

4

Consumul de combustibil bazat pe valoarea medie de consum a vehiculului

Cum funcționează: fiecare vehicul are un consum mediu estimat în cartea tehnică a masinii. Consumul mediu estimat este inmultit cu numărul total de kilometri făcuți de vehicul.

Util de stiut: este o estimare a consumului de benzină sau de motorină, nu o metodă precisă de calculare.

Odată introduce datele, aplicaţia SafeFleet Portal calculează consumul de motorină sau de benzină în funcţie de distanţele parcurse ale vehiculului.

Cere o ofertă!

Pentru a primi o ofertă personalizată completează formularul de mai jos